Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Отровното трио, ФейсбукПозволете да не се съглася, че

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Отровното трио, ФейсбукПозволете да не се съглася, че
Коментари Харесай

Алексанъдр Симов, БСП: Министерството на културата изпадна в безвремие за 12 години

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Отровното трио, Facebook

" Позволете да не се съглася, че казусът не бил в ГЕРБ, а бил в системата. Проблемът е напълно в ГЕРБ ", сподели с прочувствен звук, за който се извини, депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов, по време на съвещание на комисията по Комисия по просвета и медии, където различен член на комисията се опита да припише неуспеха на културното министерство на системата и да оневини предходното държавно управление на ГЕРБ.  

" Дори един от ГЕРБ в това министерство не е махнат. 12 години безвремието в Министерството на културата продължава и до през днешния ден. И скърбя, не можем тук да пишем оправдание на ръководството на ГЕРБ. Последните години бяха метафора на ръководството на ГЕРБ - корупциони кавги, безусловно безвремие, няма да приема да изкараме служебното държавно управление отговорно за всичко, още доста ще би трябвало да работим, с цел да променим нещо в Министерство на културата " - добави той. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР